伊莉討論區

標題: 水原希子打開心口 同小栗旬行古裝騷 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-1-9 12:15 AM     標題: 水原希子打開心口 同小栗旬行古裝騷

日本男星小栗旬主演嘅穿越時空劇集《信長協奏曲》,由於收視唔錯,拍咗電影版,噚晚就喺東京舉行咗個煞科優先場,呢個優先場就相當特別,先舉行咗一個時裝騷,而且片中主角包括小栗旬、向井理、柴咲幸同水原希子,全部都著住古裝出嚟行騷。

男主角小栗旬就話自己係第一次行騷,所以好緊張,又真係見佢好似緊張到成個人硬咗咁。而且佢仲有一班身穿性感古裝盔甲嘅女模陪同行騷,搞到佢好似好尷尬咁。而水原希子就搶曬鏡,模特兒出身嘅佢做番本行當然純熟,而佢件古裝仲打開心口,卻帶性感,咁就贏曬其他人啦。

心得:小栗旬和水原希子都不是我杯茶,但小栗旬演的日劇又通常不俗啊!

[attach]112515318[/attach][attach]112515329[/attach][attach]112515331[/attach][attach]112515320[/attach][attach]112515321[/attach][attach]112515323[/attach][attach]112515326[/attach][attach]112515328[/attach]

作者: oscar13    時間: 2016-1-9 01:15 AM

穿著日本古裝有不一樣的味道喔
但希望大家都會喜歡啦
要看日劇支持阿

作者: a5720104    時間: 2016-1-9 12:06 PM

水原希子的造型是還蠻好看的
可惜離性感還有點距離
看來她要努力多露一點
作者: zogol    時間: 2016-1-9 06:15 PM

好特別的扮相,雖然是古裝,卻很有現代感。
作者: a22058126    時間: 2016-1-10 09:23 PM

身材不錯啊古裝看起來很好看阿

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www03.eyny.com/) Powered by Discuz!